Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Gutyj B$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 63
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Gutyj B. Influence of mevesel & e-selenium on level of intermediate and final products of lipid peroxidation in bulls’ blood after cadmium loading [Електронний ресурс] / B. Gutyj, D. Gufrij, V. Binkevych, O. Binkevych, I. Kurlyak, A. Sobolta // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(2). - С. 190-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(2)__40
| 2. |
Gutyj B. Influence of feed supplements of mevesel and metifen on level of lipid peroxidation products after cadmium loading of bulls [Електронний ресурс] / B. Gutyj, D. Gufrij, V. Binkevych, O. Binkevych // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(2). - С. 310-314. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(2)__64
| 3. |
Gutyj B. Hematological changes of rats after cadmium toxicosis [Електронний ресурс] / B. Gutyj, V. Binkevych, O. Binkevych // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 1(2). - С. 165-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(2)__32
| 4. |
Gajduk M.B. Therapeutic effectiveness of the drug RBS – DOG as immune modulating means in the treatment of dogs with wounds at hypo ergic type of inflammation [Електронний ресурс] / M.B. Gajduk, B.V. Gutyj, D.F. Gufrij // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 35-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_2_10
| 5. |
Gutyj B. Influence of "Metisevit" on the activity of enzyme and nonenzyme link of antioxidant protection under the bull’s body cadmium loading [Електронний ресурс] / B. Gutyj, Y. Lavryshyn, V. Binkevych, O. Binkevych, О. Paladischuk, J. Strons'kyj, I. Hariv // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 52-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_2_14
| 6. |
Gutyj B. V. The influence of metisevit and metifen on the intensity of lipid per oxidation in the blood of bulls on nitrate load [Електронний ресурс] / B. V. Gutyj, D. F. Hufriy, V.M. Hunchak, I. I. Khariv, N. D. Levkivska, V. О. Huberuk // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 3. - С. 67-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_3_17
| 7. |
Gutyj B. The influence of cryopowder "Garbuz” on the technology of curds of different fat content [Електронний ресурс] / B. Gutyj, Y. Hachak, J. Vavrysevych, V. Nagovska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__4 Розроблено технологію сиркових мас з різною масовою часткою жиру з використанням кріопорошку "Гарбуз". Встановлено, що вміст кріопорошку "Гарбуз" у солених сиркових масах є нижчим, ніж у солодких. Кількість вказаної кріодобавки збільшується у результаті збільшення вмісту жиру молочної основи. Вивчено органолептичні та фізико-хімічні характеристики солодких і солених сиркових мас. Встановлено, що вони повністю відповідали нормативним вимогам. Дослідні зразки мали приємний товарний вигляд.
| 8. |
Smolynets’ I. B. Pharmaceutical marketing: objectives and types [Електронний ресурс] / I. B. Smolynets’, B. V. Gutyj, I. I. Khariv, O. Y. Petryshak, R. I. Lytvyn // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Економічні науки. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 151-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/smlnues_2016_18_2_31
| 9. |
Bilyk O. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda" [Електронний ресурс] / O. Bilyk, N. Slyvka, B. Gutyj, H. Dronyk, O. Sukhorska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 3(11). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_3(11)__4
| 10. |
Musiy L. Research into probiotic properties of cultured butter during storing [Електронний ресурс] / L. Musiy, O. Tsisaryk, I. Slyvka, O. Mykhaylytska, B. Gutyj // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 3(11). - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_3(11)__6
| 11. |
Khariv I. The influence of brovitatoxide in conjunction with milk thistle fruits on the immune system of turkeys for eimeriozic invasion [Електронний ресурс] / I. Khariv, B. Gutyj, V. Hunchak, N. Slobodyuk, A. Vynyarska, A. Sobolta, V. Todoriuk, R. Seniv // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2017. - Т. 19, № 73. - С. 163-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2017_19_73_36
| 12. |
Vischur V. The impact of low-quality veterinary medicines processing and feed additives on the environment [Електронний ресурс] / V. Vischur, V. Velychko, B. Gutyj // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2017. - Т. 19, № 77. - С. 60-62 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2017_19_77_16
| 13. |
Huberuk V. Impact of antioxidants on enzym activities of glutatione system of bulls bodies antioxidant defense under acute nitrate and nitrite toxicity [Електронний ресурс] / V. Huberuk, B. Gutyj, D. Gufriy, V. Binkevych, I. Hariv, O. Binkevych, R. Salata // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2017. - Т. 19, № 77. - С. 220-224. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2017_19_77_49
| 14. |
Gutyj B. Monitoring of rats weight and growth after prolonged cadmium toxicosis [Електронний ресурс] / B. Gutyj, D. Hufrii, V. Hunchak, R. Khomyk, R. Vasiv, V. Binkevych, O. Binkevych, V. Vishchur // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: : Ветеринарні науки. - 2016. - Т. 18, № 1(1). - С. 235-238. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2016_18_1(1)__47
| 15. |
Darmohray L. M. Conceptual framework for the assessment of the nutritional and biological value of the plant Galega orientalis (LAM) [Електронний ресурс] / L. M. Darmohray, G. M. Sedilo, B. V. Gutyj // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Сільськогосподарські науки. - 2017. - Т. 19, № 79. - С. 9-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_79_4
| 16. |
Smolynets I. B. Entrepreneurship in agriculture [Електронний ресурс] / I. B. Smolynets, I. R. Olenych, I. I. Hariv, B. V. Gutyj // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Економічні науки. - 2017. - Т. 19, № 81. - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_81_11
| 17. |
Hachak Y. Effect of the cryopowder "amaranth" on the technology of molten cheese [Електронний ресурс] / Y. Hachak, B. Gutyj, O. Bilyk, V. Nagovska, O. Mykhaylytska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__3 Розроблено технологію плавленого сиру з використанням кріопорошку "Амарант". Встановлено, що додавання кріопорошку "Амарант" призводить до перерозподілу складових рецептури плавленого сиру. Вивчено органолептичні та фізико-хімічні характеристики дослідних зразків плавленого сиру. У разі внесення кріопорошку "Амарант" у плавлені сири їх біологічна цінність зростала. Встановлено поліпшення якісних показників дослідних зразків у порівнянні з традиційними зразками.Особливої уваги заслуговують натуральні рослинні біодобавки, оскільки вони завдяки своїм природним властивостям, надають молочним продуктам функціональних властивостей. Використання таких добавок надає можливість поповнити дефіцит ессенціальних харчових речовин, підвищити неспецифічну резистентність організму до дії несприятливих факторів зовнішнього середовища. Вміле поєднання кріопорошків рослинного походження та молочної основи є великою перспективою, як у технологічному, так і соціальному плані. Розроблено технологію сиркових десертів із різною масовою часткою жиру з використанням кріопорошку "Буряк". Обгрунтовано доцільність використання кріопорошку "Буряк" у технології нових солодких сиркових мас. Запропоновано оптимальну дозу кріопорошку "Буряк". Вивчено можливість використання кріопорошку "Буряк" як складника лікувально-профілактичних сиркових десертів. Кількість вказаної кріодобавки змінюється залежно від масової частки жиру молочної основи. У дослідних зразках нової продукції вивчено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні характеристики. Аналіз органолептичних характеристик сиркових десертів із кріопорошком "Буряк" показує, що суттєвих змін не зазнали і повністю відповідали нормативним вимогам. Так, колір солодких сиркових мас був світло-буряковим, малиновим із окремими білими вкрапленнями подрібненої порошкоподібної кріогенної біодобавки. Запах сиркових мас залишився свіжим, кисломолочним. У разі внесення кріопорошку "Буряк" у сиркові маси енергетична цінність зростала. Виявлені зміни в амінокислотному складі сиркових мас вказують на те, що використання кріопорошку "Буряк" надає можливість підвищити харчову та біологічну цінність білкової складової. Зокрема встановлено збільшення загальної кількості амінокислот на 1,73 %, а в складі незамінних амінокислот на 1,16 % і замінних - на 2,17 %. Запропонована продукція розширює вітчизняний асортимент молочних продуктів функціонального спрямування.
| 18. |
Nagovska V. O. Influence of thistle grist on organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters of kefir [Електронний ресурс] / V. O. Nagovska, Yu. R. Hachak, O. Ya. Bilyk, B. V. Gutyj, N. B. Slyvka, O. R. Mikhailytska // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2018. - Т. 20, № 85. - С. 166-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2018_20_85_32
| 19. |
Iesina E. V. Pathoanatomical diagnosis, treatment and preventive measures at pigs gastroenterocolitis [Електронний ресурс] / E. V. Iesina, N. M. Tishkina, B. V. Gutyj // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Ветеринарні науки. - 2018. - Т. 20, № 83. - С. 429-434. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuvmbvn_2018_20_83_86
| 20. |
Todoriuk V. B. Preclinical research of the experimental preparation "Ferosel T” [Електронний ресурс] / V. B. Todoriuk, V. M. Hunchak, B. V. Gutyj, D. F. Gufriy, I. I. Hariv, R. I. Khomyk, R. O. Vasiv // Ukrainian journal of veterinary and agricultural sciences. - 2018. - Vol. 1, no. 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ujvas_2018_1_1_3
| | |
|
|